Ontdek de 4-Fasen Treatment:

4 FASEN?

Het 4 Fasen Programma van IK SKIN Perfection is een uniek behandelprogramma dat de huid gegarandeerd verbetert. Elke fase binnen dit programma kent haar eigen unieke resultaten en behandelingen. Binnen elke fase wordt de huid klaargestoomd voor de volgende fase. Een volgende fase kan pas ingezet worden als de huid hieraan toe is. Daar waar fase 1 en 2 zorgen voor het juiste evenwicht van je huid, zijn fase 3 en 4 krachtig in het behalen van zichtbare resultaten voor je huid.

Schoonheidssalon Uniek Hardenberg

FASE 1. Reset

Ook al lijkt de huid nog zo gezond, toch is het belangrijk om de huid terug te brengen naar haar natuurlijke huidconditie en huidflora. Tijdens Fase 1, de unieke Reset fase, wordt je huid weer in balans gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld.

FASE 2. Repair

In Fase 2 gaan we je huid herstellen. We bouwen het conditieniveau van je huid verder op. Dit doe ik door de huid dieper te reinigen, de huidconditie te optimaliseren en de huid ook van binnenuit te verzorgen.

Schoonheidssalon Uniek Hardenberg
Schoonheidssalon Uniek Hardenberg

FASE 3. Renewed Effects

In Fase 3 zul je merkbare resultaten zien doordat huidproblemen en huidwensen doelgericht worden aangepakt. We gaan aan de slag met zeer geconcentreerde, krachtige serums. Deze zitten boordevol vitaminen, anti-oxidanten en werken bijzonder doeltreffend en effectief. Door de lage pH waarde dringen de serums door in de dieper gelegen huidlagen en voeden zo de huid van binnenuit, waardoor je gegarandeerd verbetering van je huid gaat zien.

FASE 4. Maximum results

In Fase 4 gaan we voor blijvende, maximale huidverbetering door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën. Deze zuren en oliën kunnen gecombineerd worden met alle IK Skin Perfection cosmetica en zorgen direct voor resultaat. Deze daadkrachtige acids en oliën zijn te mengen met alle IK Skin Perfection producten en zorgen direct voor resultaat!

Schoonheidssalon Uniek Hardenberg

Kies je behandelmethode

Binnen elke hoofdfase kun je kiezen uit drie behandelmethodes: Basic, Complete of DeLuxe.

Basic Program

Een compacte en doelgerichte huidverbeterende behandeling van zorg en aandacht.

Het Basic Program varieert per fase van 60 tot 75 minuten.

Complete Program

Een huidverbeterende behandeling waarbij je volledig tot rust komt en optimale ontspanning zult ervaren. Inclusief welkomstritueel en Healthy Reset massage.

Het Complete Program varieert per fase van 75 tot 90 minuten.

DeLuxe Program

De ultieme ontstressende behandeling waarbij we jou laten genieten van prachtige massages en effectieve huidverbetering op gezonde wijze. Met welkomstritueel, met Healthy Reset massage, oor-, hoofdhuid- en handmassage.

Het DeLuxe Program varieert per fase van 90 tot 105 minuten.

Maak een afspraak.
Bekijk de IK Skin Producten